Starptautiskā turnīra "Drusti-2010" ceturtās kārtas rezultāti

31/07/2010

     Pēdējā 4. kārtā šoreiz piedalījās tikai 30 dalībnieki no trijām valstīm: Uzbekistānas, Lietuvas un Latvijas. Diemžēl ļoti maz bija tieši rīdzinieku. Bet toties daudzi šī sporta veidi entuziasti bija ieradušies no novadiem un pagastiem: tālākie no Saldus, Dobeles, Bauskas, Salaspils, Mazsalacas, Ieriķiem, Smiltenes, Jaunpiebalgas un Raunas.

     Absolūtajā vērtējumā jau ceturto reizi pēc kārtas uzvarēja Oļegs Kartuzovs, bet 2. vietā Uzbekistānas pārstāvis Timurs Nagumanovs, 3. vietā Jānis Cīrulis.

Starp sievietēm labākā Uzbekistānas pārstāve Muzajana Muhamdžanova, bet veterānēm sievietēm labāka Ieva Vēja.

     Veterānu konkurencē vīriešiem labākais Ervīns Svīķis no Mazsalsacas, kaut gan šajā turnīrā startēja arī Pasaules veterānu čempionāta dalībnieki Juris Siliņš un Guntis Krivods.

Rezumē – kopsavilkums.

     Visās 4 kārtās startēja 125 dalībnieki: pārstāvot tādas valstis kā: Uzbekistāna, Krievija, Igaunija, Lietuva, 3. kārtu tika izlaists Zviedrijas pilsonis Vitālijs Svjatoha, kurš kādreiz savas sporta gaitas uzsāka LRP „Dinamo” galda tenisa sekcijā.

     Absolūtajā vērtējumā kā jau tika minēts visās četrās kārtās pārāks bija Oļegs Kartuzovs, kuram tieši pēdējā kārtā bija visgrūtākā, jo nometnē bija visvairāk Uzbekistānas pārstāvju, kuri ar kliedzieniem atbalstīja savējo Timuru Nagumanovu. Visās četrās kārtās pirmajā trijniekā bija Jānis Cīrulis, bet divas reizes arī Artūrs Reinholds.

Veterānu grupā līderis bija Ervīns Svīķis, bet sievietēm veterānu pulkā labākā Ieva Vēja.

     Gribu atgādināt tiem, kuri galda tenisu aktīvi spēlē arī vasarā, sākot ar 4. augustu, katru trešdienu Kr. Valdemāra ielā 48 notiks tā saucamie vakara līgas turnīri, kuri sāksies plkst. 18:00.

     Bet Latvijas Universitātes atklātās reitinga I kārtas sacensības notiks 29. augustā (nevis 28. augustā) pēc sekojošā jaunā reitinga un orientējošiem laikiem:

Plkst.  09:00 – 251+++, un kuri nav reitingā;
          11:30 – 171 – 250;
          14:30 – 83 – 170;
          17:00 – 26 – 82;
          19:00 – 1++.
     
Informāciju sagatavoja: Genādijs Kartuzovs

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________