Beidzies 2010.gada Preiļu novada atklātais čempionāts galda tenisā

06/11/2010

   Šī gada 6.novembrī beidzās kārtējais Preiļu novada atklātais čempionāts galda tenisā, kas kā parasti norisinājās Preiļos. Uzvarētājs kopvērtējumā tika noskaidrots trijās kārtās, tajā piedalījās sportisti no Preiļiem, Rēzeknes, Aizkraukles, Jēkabpils, Daugavpils, Rīgas, un citām pilsētām.

   Pirmajā kārtā uzvarēja Aksels Ambergs no Rīgas, otro vietu izcīnīja Emīls Lutinskis no Preiļiem, trešā vietā Jurijs Šmagra no Daugavpils.

   Otrajā kārtā uzvarēja Jānis Bikuļčs no Daugavpils, otro vietu ieguva Uģis Plikgalvis no Rīgas, bet trešajā vietā ierindojās Viktors Martinovs no Preiļiem.

   Trešajā, noslēdzošajā kārtā, nezaudējot nevienu spēli, pirmo vietu izcīnīja Emīls Lutinskis, otro vietu ieguva Aksels Ambergs, trešā vieta Anrijam Bergam no Rīgas.

   Trīs kārtu kopvērtējumā, labākais bija Emīls Lutinskis no Preiļiem, kurš kļuva par 2010.gada Preiļu novada čempionu galda tenisā, otro vietu ieguva Aksels Ambergs, bet trešā vietā ierindojās Uģis Plikgalvis.

   Vecuma grupā virs 40 gadiem pirmajā vietā Jurijs Šmagra no Daugavpils, otrā vieta Anrijam Bergam no Rīgas, bet trešā vietā ierindojās Andris Krūmiņš no Jēkabpils.

   Vecuma grupā virs 50 gadiem pirmajā vietā Viktors Martinovs no Preiļiem, otro vietu ieguva Alberts Veigurs no Jēkabpils, bet trešā vieta Bruno Losānam no Rēzeknes.

   Vecuma grupā virs 60 gadiem pirmajā vietā Voldemārs Limanis no Preiļiem, otrā vieta Pāvelam Koņuhovam no Līvāniem, bet trešā vietā ierindojās Andrejs Rešetņikovs no Rēzeknes.

   Nu jau tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads, bet nākamgad atkal visi varēs pārbaudīt savus spēkus 2011.gada Latgales atklātajā čempionātā galda tenisā, kas arī notiks trīs kārtās.

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________