Jaunumi par Latvijas III Olimpiādes sacensībām galda tenisā

08/07/2012

   Latvijas III Olimpiāde jau pavisam drīz! Latvijas III Olimpiādes sacensības galda tenisā norisināsies no 6.-8.jūlijam Liepājā, Liepājas Olimpiskajā centrā. Galda tenisa sacensību sākums 6. jūlijā plkst. 12.00. Sacensību galvenais tiesnesis - Egils Puriņš.


6. jūlijā - Liepājā noslēdzās galda tenisa sacensību pirmā diena. Komandu sacensībās vīriešiem vienā pusfinālā tiksies Rīgas un Salaspils novada komandas, bet otrā Liepājas un Preiļu novada komandas. Vīriešu komandām par 5.vietu savā starpā cīnīsies Rucavas novada un Jēkabpils komandas, bet par 7.vietu spēlēs Kuldīgas un Stopiņu novadu komandas. Sievietēm komandu sacensībās vietu sev pusfinālā ieguva un tālāk par medaļām cīnīsies Rīgas un Cēsu novada komandas, bet otrā pusfinālā tiksies Liepājas un Alojas novada komandas. Sievietēm par 5.vietu savā starpā cīnīsies Preiļu novada un Jūrmalas komandas, bet spēlē par 7.vietu tiksies Iecavas novada un Jēkabpils komandas.

7. jūlijā - Zelta medaļas komandu sacensībās vīriešiem izcīnīja Liepājas komanda, kura ar 3:0 finālā uzvarēja Rīgas komandu, bronzas medaļas vīriešu komandām šoreiz tika Preiļu novada komandai, kura cīņā par bronzu ar rezultātu 3:1 uzvarēja Salaspils novada komandu.  Komandu sacensībās sievietēm zelta medaļas ļoti sīvā cīņā šoreiz tika Rīgas komandai, kura ar rezultātu 3:2 pieveica Liepājas komandu. Bronzas medaļas sieviešu komandām ieguva Cēsu novada komanda, kura ar rezultātu 3:0 pieveica Alojas novada komandu.

8.jūlijā - Vienspēļu sacensībās sievietēm zelta medaļu izcīnīja Natālija Kļimanova, kura ar 4:0 pārspēja Antru Vīnerti, bronzas medaļu izcīnīja Ina Jozepsone, kura ar rezultātu 3:1 pieveica Intu Zdanovsku (Ļaudupi). Vienspēļu sacensībās vīriešiem pašreiz norit cīņa par zelta medaļu, ar rezultātu 3:2 vadībā izvirzījies Sandijs Vasiļjevs! Bronzas medaļu vīriešu vienspēlēs izcīnīja Artūrs Reinholds, kurš ar 3:1 pieveica Reini Burģi.

   Tikko cīņā par zelta medaļu vīriešu vienspēlēs uzvaru izcīnīja Sandijs Vasiļjevs, kurš ar 4:2 pieveica Oļegu Kartuzovu!


Noderīga informācija:

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀ 

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________