Rīgas vispārējo un interešu izglītības iestāžu galda tenisa turnīra DRAUDZĪBAS KAUSS 2014.g./2015.g. sezona ir noslēgusies

23/03/2015

   Aizvadīts ir kārtējais galda tenisa turnīrs, kuru jau vairākus gadus rīko Bērnu un jauniešu centrs "Laimīte" sadarbībā ar BJC "Kurzeme". Liels paldies par finansiālo atbalstu Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam.

   Dalībnieki ar nepacietību ik gadu gaida šo sacensību maratonu un tajā piedalās ar lielu interesi, jo ir vēlme pārbaudīt savu meistarību visas sezonas garumā. Šoreiz turnīrā piedalījās 54 spēlētāji un organizatoriem liels gandarījums ir par to, ka ir izdevies ieinteresēt un aizraut vairākus jaunus dalībniekus no Rīgas Hanzas vidusskolas, Rīgas Kultūru vidusskolas, Rīgas 28.vidusskolas, Puškina liceja, Rīgas 40.vidusskolas, Ziemeļvalstu ģimnāzijas, Rīgas kristīgās vidusskolas un pamatskolas "Rīdze".

   Turnīrs sastāv no četrām sacensību kārtām un ikviens sacensību dalībnieks tajās iegūst attiecīgus punktus par izcīnīto vietu. Cīņasspars, enerģija un pašatdeve ir liela daudziem sacensību dalībniekiem, kas ir vērojama katrā sacensību kārtā. Viņiem šīs sacensības ir ļoti svarīgas un dalībnieki, demonstrējot savu sniegumu, mēdz sagādāt patīkamus pārsteigumus.

   Visi sacensību dalībnieki un viņu vecāki, skolotāji, draugi ir ļoti apmierināti ar kvalitatīvi organizēto turnīru un draudzīgo atmosfēru. Prieks arī par līdzjūtējiem, kuri ir enerģiski un aizrautīgi sportistu atbalstīšanā. Paldies visiem par atsaucību!

   Noslēgumā, 15.martā, notika sacensību 4.kārta un tika apbalvoti arī kopvērtējuma godalgoto vietu ieguvēji. Apsveicam visus uzvarētājus!

KOPVĒRTĒJUMA REZULTĀTI

Jaunākā grupa
Meitenes:
1.    Marija Berdigāne (BJC "Laimīte")
2.    Zane Grīvane (BJC "Kurzeme")
3.    Una Jaunbrūna (GTK "Namejs")

Zēniem pārliecinoši uzvarēja 'laimīši':
1.    Maksims Lisovs
2.    Edvards Mihelsons
3.    Igors Kļučenko

Vecākā grupa
   Interesants ir fakts, ka jau ceturto gadu pēc kārtas šajā vecuma grupā, gan meitenēm gan arī zēniem, čempions nav mainījies.
Meitenes (visas no BJC "Laimīte"):
1.    Viktorija Prohorova
2.    Jeļena Beresņeva
3.    Mirdza Vlasova

Zēni:
1.    Ernests Naglis (BJC "Laimīte")
2.    Kristers Ģirts Kronis (BJC "Laimīte")
3.    Aldis Vimba (BJC "Kurzeme")

Lai visiem sportistiem izdodas viss iecerētais citās sacensībās un uz tikšanos jaunajā sezonā!

Informāciju sagatavoja Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

www.playtables.lv-Galda teniss  ○○○  www.pingpongshop.lv

 
 
Jaunākā grupa sacensību II kārtā BJC KURZEME
Jaunākā grupa sacensību II kārtā BJC KURZEME
Vecākā grupa sacensību II kārtā BJC LAIMĪTE
Vecākā grupa sacensību II kārtā BJC LAIMĪTE
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________