Noslēgusies Latvijas komandu čempionāta galda tenisā 2014/2015 gada sezona!

15/04/2015

(GTK Namejs I vīriešu komanda).

  11.-12.aprīlī Liepājā un Alojā noslēdzās Latvijas komandu čempionāta 2014/2015 gada sezona. Otro gadu pēc kārtas par valsts čempioniem Augstākās līgas vīriešu komandām kļuvuši GTK Namejs I komanda. Nopietna pieeja katra posma spēlēm ļāva turnīru pabeigt diezgan pārliecinošā vadībā, kas ari bija gaidāms pēc vislabāk nokomplektētā sastāva. Komandā spēlēja Jānis Cīrulis, Māris Ķuda, Sergejs Kuceba, Reinis Kasparāns.

   Otrajā vietā šīgada jaunpienācēji - GTK Baltais ar Igoru Sidorovu kā galveno komandas ''punktu mašīnu''. Ja šis klubs ir radīts, lai piedalītos LKČ, tad tas ir turnīra panākums. Cerams, nākošo sezonu klubam būs arī otrais sastāvs kādā no līgām. Komandā spēlēja Igors Sidorovs, Māris Freibergs, Kirils Jahontovs un Otto Tamme.

Trešajā vietā Aloja-Mazsalaca ar pirmo viesspēlētāju LKČ. Tiesa, Romualdas Franckaitis jun. piedalījās vien divos no četriem sabraukumiem,tomēr tieši tad tika sagādāts vienīgais zaudējums gan čempioniem, gan arī uzvarēti otrās vietas ieguvēji.Komandā spēlēja Jānis Svīķis, Mārtiņš Svīķis, Ervīns Svīķis, Aigars Rubenis un Romualdas Franckaitis juniors.

   Liepājas ''Baltā līnija'', pagājušās sezonas bronzas laureāti, šosezon punktus izsēja otrajā sabraukumā Preiļos, kur ieradās ne tajā labākajā sastāvā, citādi cīņā par medaļām piedalītos līdz pat pēdējai kārtai. LU abas komandas šajā sezonā varēja sagādāt nepatikšanas jebkurai no komandām. Jauni,ambiciozi spēlētāji, interesantas spēles un tikai nedaudz pietrūka, lai uzveiktu kādu no līdervienībām. Īstas augstākās līgas komandas!

   Augstākās līgas turnīrs tiešām izdevās intriģējošām spēlēm bagāts un bez izteiktiem pastarīšiem.

Augstākā līga, vīriešu komandas - kopvērtējuma rezultātu tabula.

(Jēkabpils SC sieviešu komanda).

   Sieviešu turnīrā šogad pārliecinoši uzvarēja Jēkabpils SC komanda. Cerams, ka panākums klubam dos ierosmi pieteikt LKČ arī kādu vīriešu komandu. Ina Jozepsone, Aldona Homiča, Daina Ročāne šajā sezonā nezaudēja nevienu komandu spēli un jau pirms pēdējā sabraukuma nodrošināja sev čempionu titulu.

   Otrajā vietā pieredzējusī SSB Jūrmalas komanda (Ieva Vēja,Skaidrīte Zāģere,Laura Voldiņa). Piecas uzvaras ar 4:3 liecina par komandas pareizi izstrādātu taktiku, divas no tām pār galvenajām konkurentēm uz trešo vietu GTK Namejs I komandu.

   Trešajā vietā Namejs-I komanda (Inta Iļķena, Marina Kovaļova, Kristīne Adamaite,Sanita Vīlistere). Šīs komandas ieņemtā vieta varbūt jāuzskata par neveiksmi, taču saglabāta vieta uz pjedestāla.

Alojas novada komanda (Ieva Lepse, Laura Pavāre, Laila Meinarda) iesaistījās cīņā par godalgotajām vietām, tas pagaidām uzskatāmspar komandas panākumu. SC Mēmele jaunās spēlētājas, piedaloties LKČ, guvušas pieredzi sacenšoties ar pieredzējušākām spēlētājām. Pirmie simptomi, ka ar šo komandu turpmāk nāksies rēķināties - uzvara pār Alojas novada komandu.

   GTK Namejs-II komandai paldies par piedalīšanos, jo nevienmēr jāuzstāda augsti mērķi.

Augstākā līga, sieviešu komandas - kopvērtējuma rezultātu tabula.

   1. Līgas uzvarētāji - Preiļi II komanda I līga, vīriešu komandas - kopvērtējuma rezultātu tabula, 2. Līgas uzvarētāji - GTK Hercogs-Nikers II līga, vīriešu komandas - kopvērtējuma rezultātu tabula, bet Tautas līgā labākie - Konto Gulbene komanda Tautas līga, vīriešu komandas - kopvērtējuma rezultātu tabula. Apsveicam uzvarētājus!

Čempionāta fotogrāfijas.

Čempionāta video ieraksti.

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

  www.playtables.lv-Galda teniss  ○○○  www.pingpongshop.lv

 
 
GTK Namejs I vīriešu komanda, Liepāja, 11.04.2015.
GTK Namejs I vīriešu komanda, Liepāja, 11.04.2015.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________