Par Viļa Gūtmaņa piemiņas turnīru galda tenisā 2015

08/06/2015

   Dobeles novada svētku programmas ietvaros 6.jūnijā Dobelē notika Viļa Gūtmaņa piemiņas turnīrs galda tenisā 2015. Šīs sacensības tiek rīkotas kopš 1996.gada.  Vilis Gūtmanis bija  izcils galda tenisists, tiesnesis un  ilggadējs sporta dzīves vadītājs Dobelē.  Savu meistarību bija ieradušies pārbaudīt  viesi no Rīgas, Cēsīm, Mazsalacas, Jūrmalas, Iecavas,Smiltenes, Jonišķiem, Akmenes un, protams, piedalījās arī Dobeles novada labākie galda tenisisti. Turnīrs notika pēc Šveices sistēmas 7 kārtās.

   Sievietēm nepārspēta palika  rīdziniece Ina Jozepsone, otrajā vietā ierindojās  Daina Ročāne no Cēsīm, bet trešā bija iecavniece Beate Jaščuka.

   Vīriešiem V.Gūtmaņa kausu saņēma  mazsalacietis Jānis Svīķis, sudraba medaļu ieguva  viesis no Lietuvas Romualdas Franckaitis, bet  bronzas godalga tika Jurim Siliņam no Smiltenes.

   Dubultspēlēs pirmie bija Jānis Svīķis un Romualdas Franckaitis, otro  pozīciju ieņēma  Adomaitis Gintautas un Valdas Norkus no Akmenes, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena stājās dobelnieki Nikolajs Šikovs un Pāvils Boļšakovs, izšķirošajā spēlē pieveicot ļoti spēcīgu duetu Gunti Šenhofu un Juri Siliņu.

Sacensību galvenā tiesnese Vera Eriksone

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

  www.playtables.lv-Galda teniss  ○○○  www.pingpongshop.lv

 
 
Uzvarētāji, Dobele, 06,06,2015.
Uzvarētāji, Dobele, 06,06,2015.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________