Par Eiropas čempionātu galda tenisā 2015

26/09/2015

   2015. gada Eiropas čempionāts galda tenisā, Krievijas pilsētā, Jekaterinburgā ir gandrīz noslēdzies, pašlaik norit apbalvošanas ceremonija, skatiet to video tiešraidē.

Finālspēles:

   Par 2015.gada Eiropas čempionu galda tenisā kļuvis Dmitrijs Ovčarovs, kurš finālspēlē ar rezultātu 4:1 pieveica portugāli Markosu Freitasu.

   Elizabeta Samara no Rumānijas kļuvusi par 2015.gada Eiropas čempioni galda tenisā! Viņa ar rezultātu 4:3 pieveica Jie Li no Nīderlandes.

  • Robert Gardos - Daniel Habesohn vs Stefan Fegerl - Joao Monteiro 3:4 (Ended)

   Krievijā notiekošajā Eiropas čempionāta galda tenisā 2015, pēdējā dienā, 4.oktobrī, vīriešu vienspēļu pusfinālos tiekas:

Liebherr 2015 ITTF European Championships Singles and Doubles

Krievijā notiekošajā Eiropas čempionātā galda tenisā 2015, vīriešu komandu finālā - Austrija ar 3:2 pieveica Vāciju -
@galdatenisslv: Krievijā notiekošajā Eiropas čempionātā galda tenisā 2015, sieviešu komandu finālā - Vācija ar 3:0 pieveica Rumāniju - 
 

   30. septembrī sacensības vienspēlēs un dubultspēlēs sācis mūsu -  Oļegs Kartuzovs.

  Krievijā notiekošajā Eiropas čempionātā galda tenisā 2015, vīriešu komandu finālā - Austrija ar 3:2 pieveica Vāciju (rezultāti - Men's Team Championships Division - Pos 1-8), bet sieviešu komandu finālā Vācija ar 3:0 pieveica Rumāniju (rezultāti - Women's Team Championships Division - Pos 1-8.).

Liebherr 2015 ITTF European Championships Teams

   25. septembrī Jekaterinburgā, Krievijā sācies Eiropas čempionāts galda tenisā 2015. Čempionāts sākas ar komandu sacensībām. Šajā čempionātā padalīsies arī viens spēlētājs no Latvijas - Oļegs Kartuzovs. Oļegs piedalīsies vienspēlēs un dubultspēlēs ar Tomas POLANSKY  no Čehijas. Vēlam viņam veiksmi!

Teksta tiešraides - Live Scoring

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

  www.playtables.lv-Galda teniss  ○○○  www.pingpongshop.lv

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________