Salaspils atklātais čempionāts galda tenisā pulcē labākos Latvijas spēlētājus

16/10/2015

   11.oktobrī, Salaspils sporta namā norisinājās Salaspils atklātais galda tenisa čempionāta 3.posms, kurā dalību ņēma gan spēles profesionāļi, gan arī tie, kas tikai tagad uzsākuši spēlēt galda tenisu. Šogad tika sasniegts rekordliels dalībnieku skaits – 106 dalībnieki, kas liecina, ka galda tenisa spēle Latvijā kļūst arvien populārāka. Salaspils sporta namā tika uzņemti dalībnieki no Rīgas, Daugavpils, Preiļiem, Liepājas, Salaspils u.c. Latvijas pilsētām. Profesionālie spēlētāji sacentās grupās atbilstoši reitingam– 1.līgas spēlētāji un 2.līgas spēlētāji. Savukārt, dalībniekiem, kas ar galda tenisu nodarbojas hobija līmenī bija iespēja startēt tautas klasē.

   Par 3.posma uzvarētāju kļuva Leonīds Maslovs.

   Prieks, ka Salaspils atklātais galda tenisa čempionāts kļūst populārs arī profesionāļu aprindās. Šoreiz pasākumu apmeklēja tādi augsta reitinga spēlētāji, kā Jānis Svīķis, Maksims Jovļevs, Leonīds Maslovs, kas pēc reitinga ierindojas 1.-20.vietā Latvijā.  Tāpat arī tautas klasē piedalījās nopietns skaits dalībnieku – 39 sportisti, kuri čempionāta laikā izspēlēja 6-7 spēles.

   Visiem interesentiem, kas vēlas izmēģināt spēkus galda tenisā gan profesionālajā grupā, gan tautas klasē, aicinām gatavoties Salaspils atklātajam galda tenisa čempionāta 4.posmam, kas norisināsies 2015.gada decembrī.

   Vēlamies pateikties visiem dalībniekiem par piedalīšanos, izturību un cīņassparu! Lielu paldies sakām Salaspils sporta nama administrācijai un darbiniekiem, kas palīdzēja mums novadīt čempionātu ar tik kuplu dalībnieku skaitu augstākā līmenī.

   Salaspils galda tenisa klubs novēl veiksmi un panākumus visiem galda tenisa sportistiem!

   Nākošais, noslēdzošais 4.posms notiks 12.decembrī - vairāk lasiet Sacensību nolikumā.

Salaspils Galda tenisa klubs

Skatiet Salaspils atklātā čempionāta galda tenisā 2015 video apskatus.

* Vairāk par sacensībām Salspilī lasiet Twitter kontā - Salaspils Sporta Nams

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________