Aizraujošs treneru izglītības kurss Igaunijā Ferenc Karsai vadībā

02/07/2017

   Fotogrāfijā Treneru izglītības kurss Igaunijā Ferenc Karsai vadībā, dalībnieku kopbilde. Hāpsala, Igaunija, 30.06.2017. | Rakstu publicēja Aksels Ambergs | Fotogrāfijas autors: Marko Mannik. 

No 28.-30.jūnijam Igaunijas pilsētā Hāpsalā notika treneru izglītības kurss, kuru vadīja ļoti augsta līmeņa speciālists, viens no labākajiem treneriem Eiropā - Ferenc Karsai.
Viņš aizrautīgi dalījās savā pieredzē, kursa programmā iekļaudams gan teorētiskas, gan arī praktiskas nodarbības par dažādām tēmām (galda tenisa attīstība, uzdevumu veidi,
servju uzņemšana, treniņu plāns utt.). Praktiskajos uzdevumos viņa palīgi bija 2 Igaunijas pārstāvji, kuri demonstrēja lielisku sniegumu un milzīgu enerģiju.

   No 28.-30.jūnijam Igaunijas pilsētā Hāpsalā notika treneru izglītības kurss, kuru vadīja ļoti augsta līmeņa speciālists, viens no labākajiem treneriem Eiropā - Ferenc Karsai. Viņš aizrautīgi dalījās savā pieredzē, kursa programmā iekļaudams gan teorētiskas, gan arī praktiskas nodarbības par dažādām tēmām (galda tenisa attīstība, uzdevumu veidi, servju uzņemšana, treniņu plāns utt.). Praktiskajos uzdevumos viņa palīgi bija 2 Igaunijas pārstāvji, kuri demonstrēja lielisku sniegumu un milzīgu enerģiju.

Fotogrāfijā, no labās puses Ferenc Karsai. | Fotogrāfijas autors: Marko Mannik. 

   Uz semināru bija ieradušies 26 pārstāvji no 3 valstīm - 3 pārstāvji no Islandes, 5 no Latvijas - Olga un Oļegs Kartuzovi, Rasma Freiberga, Ieva Lepse un Laura Pavāre un pārējie bija igauņi. Izglītības kurss notika angļu valodā (tulkojums igauņu valodā). Noslēgumā notika aktīvas pārrunas, diskusijas par aktuālāko pasaulē un tika sniegtas atbildes uz visiem interesentu jautājumiem. No ļoti skaistās pilsētiņas, kuru apskatījām brīvajā laikā, atgriezāmies mājās ar lieliskiem iespaidiem par piedzīvoto.

Informāciju sagatavoja Laura Pavāre

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Treneru izglītības kurss Igaunijā Ferenc Karsai vadībā, dalībnieku kopbilde. Igaunija
Treneru izglītības kurss Igaunijā Ferenc Karsai vadībā, dalībnieku kopbilde. Igaunija
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________