No 23.-25.jūnijam Lietuvā norisinājās B.Balaišenes piemiņai veltītais Lietuvas atklātais čempionāts kadetiem un mini-kadetiem

03/07/2017

 Fotogrāfijā Sabina Musajeva (no Galdateniss.lv fotoarhīva).

Komandu cīņā par 3.-4.vietu ar Igaunijas otro izlasi cīnīsies zēni kadeti (D.Kogans, V.Farbtuhs) un meitenes kadetes (S.Musajeva, V.Poriņa, S.Kibelko), kuras spēlēs ar Lietuvas izlasi. Zēni juniori (M.Ozols, E.Spāģis, A.Čemirtans) spēlēs par 5.-8.vietu, bet meitenes juniores (D.Afanasjeva, D.Piskunova, T.T.Druviņa) par 7.-8.vietu ar Islandes izlasi.
Individuālās sacensības notiks šodien un rīt. Visus rezultātus var atrast šeit:

   No 23.-25.jūnijam Lietuvas galvaspilsētā Viļņā norisinājās B.Balaišenes piemiņai veltītais Lietuvas atklātais čempionāts kadetiem un mini-kadetiem, kurā piedalījās arī mūsu jaunie galda tenisisti.

   Latvija tika pārstāvēta ar četrām komandām: Kadeti Daniels Kogans un Valērijs Farbtuhs, kadetes Viktorija Poriņa un Sabina Musajeva, mini-kadeti Romāns Streļčuks un Leonīds Farbtuhs, mini-kadetes Nellija Afanasjeva un Franciska Liniņa.

   Komandu cīņās labākais starts zēnu-kadetu komandai kas par iekļūšanu 4-kā zaudēja čempioniem - Ukrainas I komandai līdz ar to dalot 5.-8.vietu, meitenes kadetes izcīnīja 10.vietu, mini-kadeti gan zēni gan meitenes dalīja 11.-12.vietu.

   Vienspēlēs stiprāko 16-kā savās vecuma grupās izdevās iekļūt Danielam Koganam, Sabinai Musajevai un Franciskai Liniņai. Sacensību finālposmā mūsu spēlētājiem neizdevās pārvarēt pirmo kārtu, līdz ar to finišējot 9.-16.vietā. Gandarījuma turnīrā par 17.vietu uzvarēja Valērijs Farbtuhs un Nellija Afanasjeva.

Visus sacensību rezultātus var skatīt šeit.

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Fotogrāfijā Sabina Musajeva (no Galdateniss.lv fotoarhīva).
Fotogrāfijā Sabina Musajeva (no Galdateniss.lv fotoarhīva).
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________