Par starptautisko galda tenisa treniņnometni Salaspilī

16/03/2019

No 9 līdz 16.martam Salaspils sporta skolas zālē, Līvzemes ielā 22 notika LGTF rīkotā treniņnometne, ko vadīja mums jau pazīstams pieaicināts treneris no Horvātijas - Roman Plese.
Nometnē piedalījās 2007. un 2008.gados dzimušie spēlētāji un viņu treneri no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Moldovas. Latviju šajā treniņnometnē pārstāvēja Valters Janevics,
Kirils Terentjevs, Franciska Liniņa un Valērija Kosenko. Kā sparingpartneris nometnē piedalījās arī Artūrs Spalis. Liels paldies par palīdzību mūsu treneriem: Kalvim Siljānim,
Baibai Bogdanovai un Anatolijam Isajevam, kā arī atbildīgajam par organizatoriskajiem jautājumiem, trenerim Vadimam Berežkovam.
Visiem sportistiem paldies par izturību un novēlam panākumus sacensībās.

    CLOSING TOURNAMENT CAMP RIGA 

   No 9 līdz 16.martam Salaspils sporta skolas zālē, Līvzemes ielā 22 notika LGTF rīkotā treniņnometne, ko vadīja mums jau pazīstams pieaicināts treneris no Horvātijas - Roman Plese.Nometnē piedalījās 2007. un 2008.gados dzimušie spēlētāji un viņu treneri no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Moldovas. Latviju šajā treniņnometnē pārstāvēja Valters Janevics,Kirils Terentjevs, Franciska Liniņa un Valērija Kosenko. Kā sparingpartneris nometnē piedalījās arī Artūrs Spalis. Liels paldies par palīdzību mūsu treneriem: Kalvim Siljānim,Baibai Bogdanovai un Anatolijam Isajevam, kā arī atbildīgajam par organizatoriskajiem jautājumiem, trenerim Vadimam Berežkovam.

   Visiem sportistiem paldies par izturību un novēlam panākumus sacensībās.

Informē Ina Jozepsone

Seko Galdateniss.lv arī TWITTER, FACEBOOK, YouTube un Draugiem.lv!

׀   www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Galda tenisa treniņnometne Salaspilī, 2019.g.marts
Galda tenisa treniņnometne Salaspilī, 2019.g.marts
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________