Par Latvijas 2020.-2021. gadu sezonas komandu čempionātu galda tenisā

09/08/2021

 Rakstu publicēja Aksels Ambergs. Papildināts 09.08.2021.

Kuldīga (Kuldīgas sporta halle, Piltenes iela 25).
07.-08.08.2021.

09.08.2021. Kuldīgā, 2021. gada 7.-8.augustā, šoreiz visai klusi un bez skatītājiem, norisinājās pārceltais Latvijas 2020./2021.gadu sezonas komandu čempionāts galda tenisā, kurā šajā reizē piedalījās tikai sieviešu un vīriešu augstākās līgas komandas. Sievietēm par čempionēm tika kronēta Salaspils GTK komanda, savukārt vīriešiem čempionu laurus plūca Saldus novada pašvaldības komanda. Apsveicam uzvarētājus!

(Klikšķiniet uz bildes, lai palielinātu.)

   Šī gada 7.un 8.augustā Kuldīgā aizvadīts augstākās līgas turnīrs komandām galda tenisā. Diemžēl situācija ar Covid-19 pasaulē un Latvijā apgrūtināja iespējas piedalīties lielākam komandu skaitam. Lai nepārkāptu epidemioloģiskās prasības,  turnīrā bija atļauts piedalīties 8 vīriešu un 6 sieviešu komandām. Vīru komandas, ņemot vērā 3 labāko spēlētāju reitinga summu, tika sadalītas 2 apakšgrupās un izspēlēja apļa turnīru. Pēc grupu spēlēm sekoja playoff ar visu vietu noskaidrošanu. Dāmām šoreiz pieteicās 5 komandas, kuras izspēlēja apļa turnīru, tādā veidā noskaidrojot uzvarētāju.

    Pirmajā dienā bija redzams spēļu un treniņu trūkums, kā arī liela vēlme pēc sacensībām. Vīru konkurencē jūtami spēcīgākas bija Saldus novada pašvaldības, Salaspils GTK un divas Rēzeknes BJSS komandas, kuras otrajā dienā noskaidroja medaļu īpašniekus. Jāpiebilst, ka šajās komandās bija sapulcināti lielākā daļa Latvijas TOP 20 galda tenisistu. 5.-8. vieta pēc tika noskaidrota jau pirmajā dienā.

 (Klikšķiniet uz bildes, lai palielinātu.)

   Dāmām šoreiz spēcīgākā Salaspils GTK komanda, aiz sevis atstājot RTU un Bauskas vienības. Vīriem pusfinālos tikās Saldus NP un Rēzekne 2, otrajā pusfinālā tikās Salaspils GTK un Rēzekne 1. Abos dueļos neveiksmes piedzīvoja Rēzeknes komandas,- abas savā starpā noskaidroja 3.vietas ieguvēju par kuru kļuva Rēzeknes BJSS 1 komanda. Finālā ļoti sīvā 7 spēļu cīņā uzvaru guva Saldus novada pašvaldība. Īpaši jāuzteic Denisa Vasiļjeva neatlaidība, jo piektā seta galotnē no negatīva 7-10 rezultāta spēja saņemties un gūt virsroku pār savu vienaudzi Aleksandru Pahomovu.

 Diemžēl turnīrs notika bez skatītāju klātbūtnes.

 Komandu vērtējums sievietēm:

1.   Salaspils GTK
2.   RTU
3.   Bauska
4.   VG ALEF
5.   Saldus NP

Komandu vērtējums vīriešiem:

1.   Saldus NP
2.   Salaspils GTK
3.   Rēzeknes BJSS 1
4.   Rēzeknes BJSS 2
5.   Mēmele
6.   SSB Jūrmala
7.   GTK Hercogs
8.   Latgale academy

Informē Jānis Avdjukevičs

Vēl lasiet: Par Latvijas 2019.-2020. gadu sezonas komandu čempionātu galda tenisā.

14.10.2020. Sakarā ar Ministru kabineta 13.oktobra noteiktajiem stingrākiem ierobežojumiem “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” sportistu treniņiem un sacensību rīkošanai, Latvijas 2020./2021.gadu sezonas komandu čempionāta 1.posms, 17.-18. oktobrī nenotiks. Par sacensību pārcelšanu LGTF valde lems atsevišķi. Vairāk lasiet šeit.

29.08.2020. Var sākt pieteikties Latvijas 2020.-2021. gadu sezonas komandu čempionātam galda tenisā. Pieteikuma veidlapa jānosūta līdz 27.septembrim ieskaitot uz LGTF e-pastu: komandas@lgtf.lv. Vairāk skatiet Čempionāta nolikumā!

 NOLIKUMS 

 PIETEIKUMA VEIDLAPA 

Šajā pasākumā tiks fotografēts, notiks video tiešraides un ierakstīts video. Piedaloties šajā pasākumā Jūs piekrītat, ka var tikt uzņemtas Jūsu bildes, translēts, vai ierakstīts video un audio materiāls ar Jūsu dalību. Visus šos materiālus pasākuma organizators, vai organizatora sadarbības partneri var izmantot drukātā, vai elektroniskā veidā publicēšanai medijos, sociālajos tīklos un interneta lapās, pasākuma publicitātei un atpazīstamības veicināšanai!

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Latvijas Komandu Čempionāts
Latvijas Komandu Čempionāts
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________