Par 2021.gada galda tenisa sacensībām Lapmežciemā

16/09/2021

 Fotogrāfijā SSB Jūrmala kausa izcīņas godalgoto vietu ieguvēji. Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

Pēc gada pārtraukuma, sakarā ar Covid 19, Senioru sporta biedrība Jūrmala Lapmežciemā atkal rīkoja tradicionālās sacensības galda tenisā, kurās piedalījās ne tikai jūrmalnieki, rīdzenieki un tukumnieki, bet arī spēlētāji no attālākiem novadiem – Smiltenes, Cēsīm, Ugāles, un pat Daugavpils.               Sadarbībā ar Lapmežciema sporta halli,  vispirms notika Lapmežciema kausa izcīņa spēlētājiem ar reitingu 170 un zemāku, kurā piedalījās 26 dalībnieki. Pirmo vietu izcīnīja Andris Bušs no Skrundas, finālā uzvarot savu komandras biedru Arti Dziemidu. Spēlē par trešo vietu jūrmalnieks Aivars Balbieris uzvarēja Gundaru Kūlu (Tukuma GTK). Pēcpusdienā tika izcīnīts SSB Jūrmala kauss, par kuru cīnījās 28 dalībnieki. Sacensībās bija arī vairāki pārsteigumi, kad reitingā zemāk esošie uzvarēja spēlētājus, kuri reitingā bija daudz augstākās vietās. Pirmo vietu izcīnīja kuldīdznieks Arvis Šaroks, kurš finālā ar 3:2 uzvarēja Māri Cīruli (GTK Namejs), jāpiebilst, ka pirms tam Māris no cīņas par medaļām izslēdza smiltēnieti Juri Siliņu. Trešajā vietā Nikolajs Golubevs (SSB Jūrmala), uzvarot Jāni Nagli (Tukuma GTK). 

   Pēc gada pārtraukuma, sakarā ar Covid 19, Senioru sporta biedrība Jūrmala Lapmežciemā atkal rīkoja tradicionālās sacensības galda tenisā, kurās piedalījās ne tikai jūrmalnieki, rīdzenieki un tukumnieki, bet arī spēlētāji no attālākiem novadiem – Smiltenes, Cēsīm, Ugāles, un pat Daugavpils.

   Sadarbībā ar Lapmežciema sporta halli,  vispirms notika Lapmežciema kausa izcīņa spēlētājiem ar reitingu 170 un zemāku, kurā piedalījās 26 dalībnieki. Pirmo vietu izcīnīja Andris Bušs no Skrundas, finālā uzvarot savu komandras biedru Arti Dziemidu. Spēlē par trešo vietu jūrmalnieks Aivars Balbieris uzvarēja Gundaru Kūlu (Tukuma GTK). Pēcpusdienā tika izcīnīts SSB Jūrmala kauss, par kuru cīnījās 28 dalībnieki. Sacensībās bija arī vairāki pārsteigumi, kad reitingā zemāk esošie uzvarēja spēlētājus, kuri reitingā bija daudz augstākās vietās.

   Pirmo vietu izcīnīja kuldīdznieks Arvis Šaroks, kurš finālā ar 3:2 uzvarēja Māri Cīruli (GTK Namejs), jāpiebilst, ka pirms tam Māris no cīņas par medaļām izslēdza smiltēnieti Juri Siliņu. Trešajā vietā Nikolajs Golubevs (SSB Jūrmala), uzvarot Jāni Nagli (Tukuma GTK).

Informē Andris Balbieris, SSB Jūrmala

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Fotogrāfijā SSB Jūrmala kausa izcīņas godalgoto vietu ieguvēji.
Fotogrāfijā SSB Jūrmala kausa izcīņas godalgoto vietu ieguvēji.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________