Baiba Bogdanova un Oļegs Kartuzovs kļūst par 2019. gada Rīgas čempioniem

27/11/2019

 Fotogrāfijā Rīgas 2019. gada čempionāta sieviešu vienspēļu godalgoto vietu ieguvējas. Rakstu publicēja Aksels Ambergs.

   Baiba Bogdanova un Oļegs Kartuzovs izcīnīja čempionu titulus 22 vīriešu un 10 sieviešu konkurencē “Rīgas pilsētas 2019.gada čempionātā”, kas norisinājās 16.novembrī Rīgā.

   Tās pašas dienas sākumā norisinājās arī “Rīgas pilsētas jaunatnes meistarsacīkstes”, kur par medaļām cīnījās jaunieši un jaunietes trijās vecuma grupās. Sacensības bija atklātas, tajās piedalījās arī viesi no citām Latvijas pilsētām un kaimiņvalstīm Lietuvas un Igaunijas.

   2006.-2007.gados dzimušiem sportistiem pirmo vietu izcīnīja rīdzinieki, GTK Namejs pārstāvis Artūrs Spalis un RBJSS “Rīdzene” pārstāve Adele Annija Vīnerte. Savukārt grupā, kurā startēja 2004.-2005.gadā dzimušie galda tenisisti, uzvaras guva Preiļu BJSS pārstāvošais daugavpilietis Romāns Streļčuks un Linda Laduse no Rēzeknes BJSS. Vecākajā grupā 2001.-2003.gados dzimušajiem zēniem par uzvarētāju kļuva Dāvis Pavlovs no Rēzeknes BJSS un Sabina Musajeva no RBJSS “Rīdzene”.

   Rīgas pilsētas 2019.gada veterānu sacensības notika divas dienas, 23.-24.novembrī, četrās vecuma grupās vienspēlēs un divās grupās dubultspēlēs. Par uzvarētājiem grupā 40+ kļuva lietuvietis Virginijus Juknelis un rīdziniece Margarita Judina, grupā 50+ viesis no Kaļiņingradas Viktors Dorofejevs un rīdziniece Ina Jozepsone, grupā 60+ Juris Siliņš no Smiltenes un liepājniece Dace Štamere, bet grupā 70+ Austra Birzniece no Tukuma un lietuvietis Antonijus Kondrotas. Vīriešu dubultspēlēs savās vecuma grupās nepārspēti palika Antti Luigemaa ar Urmasu Kingu no Igaunijas un Juris Siliņš ar rīdzinieku Aleksandru Upesleja. Sievietēm Aldona Homiča no Jēkabpils un Ina Jozepsone, kā arī Agafija Buša (Rīga) un Ludmila Bulaha (Iecava). Jauktajās dubultspēlēs triumfēja “jauktais” pāris – Antti Luigemaa un rīdziniece Olga Kartuzova, kā arī Juris Siliņš ar Lidiju Kalniņu (Rīga).

   Latvijas jauno galda tenisistu panākumiem būs iespēja sekot arī Rīgas domes kausa izcīņa 2020 galda tenisā, kas notiks 2020.gada 14.-16.februārī. Savukārt veterāniem nākamgad galvenie starti ir Ziemeļeiropas valstu čempionāts, kas notiks 24.-26.aprīlī Liepājā un Pasaules Čempionāts, kas notiks 2020.gada jūnijā Francijas pilsētā Bordo - 20th World Veterans Championships.

Vairāk par secensību rezultātiem skatiet - Godalgoto vietu ieguvēji.

Vairāk fotogrāfijas skatiet Facebook foto galerijā - Rīgas čempionāts 2019.

Informēja Ina Jozepsone

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Fotogrāfijā Rīgas 2019. gada čempionāta sieviešu vienspēļu godalgoto vietu ieguvējas.
Fotogrāfijā Rīgas 2019. gada čempionāta sieviešu vienspēļu godalgoto vietu ieguvējas.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________