Par Starptautiskajām sacensībām galda tenisā jauniešiem-RĪGAS DOMES KAUSA IZCĪŅA 2020

20/02/2020

 20.02.2020. 

 FOTO GALERIJA    REZULTĀTI    VIDEO GALERIJA 

   No 14.-16.februārim Rīgā, O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta hallē norisinājās Starptautiskās sacensības galda tenisā jauniešiem - RĪGAS DOMES KAUSA IZCĪŅA 2020. 2008.gadā dzimušiem un jaunākiem spēlētājiem uzvaras laurus plūca Azerbaidžānas sportisti, zēniem pirmo vietu ieguva Adil Ahmadzada un meitenēm Marziyya Nurmatova. Savukārt grupā, kurā startēja 2005.-2007.gadā dzimušie galda tenisisti, uzvaru guva Artur Gromek no Polijas un Kaashvi Gupta no Indijas. Vecākajā grupā, kurā startēja 2002.-2004. gadā dzimušie sportisti, uzvarēja Polijas pārstāvis Patryk Lewandowski, un uzvaru meitenēm atkārtoja Kaashvi Gupta no Indijas. Pie bronzas medaļām tika mūsu Daniels Kogans un Sabina Musajeva. Apsveicam godalgoto vietu ieguvējus!

    14.februārī, pirmajā sacensību dienā 2008. gadā dzimušo un jaunāku sportistu konkurencē triumfēja Azerbaidžānas pārstāvji, par čempioniem meitenēm kļuva Marziyya Nurmatova un zēniem laurus plūca Adil Ahmadzada.

14. februārī, pirmajā sacensību dienā 2008. gadā dzimušo un jaunāku sportistu
konkurencē triumfēja Azerbaidžānas pārstāvji, par čempioniem meitenēm kļuva Marziyya

Nurmatova un zēniem laurus plūca Adil Ahmadzada.

   15.februārī spēles aizvadīja 2005.-2007. gadā dzimušie galda tenisisti. Latvijas sportisti dienu noslēdza bez goda pjedestāla. Pirmo vietu zēniem izcīnīja Artur Gromek no Polijas, savukārt meiteņu konkurencē uzvarēja Kaashvi Gupta no Indijas. Otro vietu zēniem ieguva Igaunijas spēlētājs Andrei Maltizov, bet meiteņu konkurencē – Anastasija Sizova no Krievijas.

   Sacensību noslēgumā, 16. februārī spēkiem mērojās 2002. -2004. gadā dzimušie. Uzvaras laurus meitenēm atkārtoti plūca indiete Kaashvi Gupta, arī Krievijas pārstāve Anastaija Sizova atkārtoja iepriekšējās dienas sasniegumu. Zēnu finālā sacenšoties diviem Polijas sportistiem, pārāks izradījās Patryk Lewandowski, pārspējot sāncensi Patryk Bielecki.

   Daniels Kogans finālā ieguva dalīto trešo vietu zēnu konkurencē. Danielam šī ir septītā kausa izcīņa: “Grūtākais brīdis turnīrā bija pusfināls, bija jācīnās par katru punktu. Kopumā par savu spēli biju pārliecināts, spēlēju brīvi, bet tajā spēlē vajadzēja nopietnāku attieksmi. Šogad necerēju, ka sanāks tik laba spēle, pašam patika. Esmu labā formā pirms Latvijas čempionāta un ceru uz uzvarām jau pēc divām nedēļām."

   Sabina Musajeva finālā ieguva dalīto trešo vietu meiteņu konkurencē un pastāstīja, kā noritējušas sacensības: “Rīgas domes kausa izcīņā piedalos ceturto reizi, bet pēdējās trīs bija vislabākie rezultāti. Grūtākā spēle bija pusfināls pret Krievijas pārstāvi, kuru uzvarēju aizpagājušajā gadā, bet šogad zaudēju. Kopumā varēju nospēlēt labāk, taču saslimu un nācās izlaist treniņus. Ja būtu trenējusies, domāju, droši varētu cīnīties par uzvaru. Jūtu nelielu satraukumu pirms Latvijas čempionāta, taču zinu, ka varu saņemties, tāpēc paļaujos, ka nospēlēšu labi.”

Raksti

 Sacensību grafiks 

Spēlētāju saraksts
(atjaunots 13.02.2020.)

 

 

 Zēni 2002-2004   Meitenes 2002-2004 
 Zēni 2005-2007   Meitenes 2005-2007 
 Zēni 2008 un jaunāki   Meitenes 2008 un jaunākas 

   No 14.-16.februārim Rīgā, O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas sporta kompleksā, Skrindu ielā 1 norisinājās Starptautiskās sacensības galda tenisā jauniešiem - RĪGAS DOMES KAUSA IZCĪŅA 2020.Publicēti  visi sacensību rezultāti, skatiet arī sacensību video tiešraižu atkārtojumus un fotogaleriju.

 

 Preliminary Entry Form 
 (word doc)
 
 Prospectus 
 (pdf doc)
 
 Final Entry Form 
 (word doc)
 


   Sacensības “Rīgas domes kausa izcīņa 2020” organizē Latvijas Galda tenisa federācija, kura ir galvenā par galda tenisu atbildīgā organizācija Latvijā. Finansiālu atbalstu sacensībām sniedz Rīgas Dome un Latvijas Sporta federāciju padome, savukārt informatīvo atbalstu nodrošina interneta vietne www.galdateniss.lv. Paldies visiem, kuri atbalsta šos lieliskos jauniešu galda tenisa svētkus!

 

 информация на русском    information in english 

 

MASS MEDIA

(in social media network use hashtag #RigaCityCouncilCup2020).
(soc. tīklos lietojiet mirkļbirku #RigasDomesKauss2020).

  Šajā pasākumā tiks fotografēts, notiks video tiešraides un ierakstīts video. Piedaloties šajā pasākumā Jūs piekrītat, ka var tikt uzņemtas Jūsu bildes, translēts, vai ierakstīts video un audio materiāls ar Jūsu dalību. Visus šos materiālus pasākuma organizators, vai organizatora sadarbības partneri var izmantot drukātā, vai elektroniskā veidā publicēšanai medijos, sociālajos tīklos un interneta lapās, pasākuma publicitātei un atpazīstamības veicināšanai!

Varāk informācija:

 www.lgtf.lv     sports.riga.lv 

 Par Starptautiskajām sacensībām galda tenisā jauniešiem 
 RĪGAS DOMES KAUSA IZCĪŅA 2019
 

Sekojiet Galdateniss.lv arī sociālajos tīklos:

 www.PlayTables.lv    www.pingpongshop.eu 

 
 
Starptautiskās sacensības galda tenisā jauniešiem - RĪGAS DOMES KAUSA IZCĪŅA 2020
Starptautiskās sacensības galda tenisā jauniešiem - RĪGAS DOMES KAUSA IZCĪŅA 2020
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________