Noslēgusies Jūrmalas domes kausa izcīņa senioriem galda tenisā 2012

08/09/2012

   Jūrmalas Kauguru vidusskolas sporta zālē gandrīz nepietika vietas kuplajam dalībnieku skaitam, kas bija ieradušies uz ikgadējo Jūrmalas domes kausu izcīņu galda tenisā senioriem. Šīs sacensības ir Bulduru kausa un pēckara pazīstamā galda tenisista Gdalija Vorobeičika piemiņas kausa izcīņas turpinājums, kuras aizsāka un organizēja ilggadējais Bulduru dārzkopības tehnikuma ķīmijas pasniedzējs un galda tenisa entuziasts Ivars Ostvalds. Jūrmalnieki piemin arī Jāni Reinsonu, kurš savas galda tenisista gaitu pēdējo posmu saistīja ar Jūrmalu, un šajās sacensībās tiek izcīnīta arī Jāņa Reinsona piemiņas balva.
    
   Piecdesmit viena dalībnieka konkurencē visnegaidītākie rezultāti bija 60+ dalībnieku grupā, kur pēc priekšsacīkstēm apakšgrupās, finālā Preiļu veterāns Voldemārs Limans vienu pēc otra pārspēja jūrmalnieku Ilgoni Aželi, vienu no pretendentiem uz uzvaru – Gunti Šēnhofu, bet finālā – vairākkārtējo šo sacensību uzvarētāju Vladimiru Balabanovu no Carnikavas. Piecdesmitgadnieku grupā šogad ļoti pārliecinoši uzvarēja smiltēnietis, vairākkārtējais Latvijas veterānu čempions Juris Siliņš, bet četrdesmitgadniekiem otro gadu pēc kārtas – Edvīns Griezne, kurš tagad pārstāv Jūrmalu.
    
   Absolūtajā vērtējumā, savstarpēji tiekoties katras vecuma grupas pirmo vietu ieguvējiem, pārliecinoši uzvarot abas spēles, Jūrmalas domes ceļojošo kausu ieguva Juris Siliņš. Sacensībās piedalījās arī viena daiļā dzimuma pārstāve – Aldona Homiča, kura nerespektēja vīrus un trīs no viņiem arī pārspēja.
    
   Spraigas bija arī dubultspēles, kur pāri tika sastādīti ar izlozes palīdzību. Šeit par pārsteigumu parūpējās tukumnieki, kuri bija visu godalgoto pāru sastāvā.
    
Sacensību rezultāti:

40+ grupa (Bulduru kauss)   50+ grupa (Jāņa Reinsona piemiņas balva)
1. vietā – Edvīns Griezne              1. vietā – Juris Siliņš
2. vietā – Aleksandrs Motorins      2. vietā – Sergejs Čugunovs
3. vietā – Aksels Ambergs            3. vietā – Roalds Cildermanis

60+ grupa (Gdalija Vorobeičika piemiņas kauss)
1. vietā – Voldemārs Limans
2. vietā – Vladimirs Balabanovs
3. vietā – Jānis Ozols

Dubultspēles
1. vietā – Juris Siliņš / Māris Putnieks
2. vietā – Voldemārs Limans / Modris Cīrulis
3. vietā – Roalds Cildermanis / Anatolijs Jakuņins

* Šo sacensību fotogrāfijas skatiet Foto galerijā!

Sacensību organizators un galvenais tiesnesis – Andris Balbieris

׀  www.tabletennis11.com  ׀  www.playtables.lv-Galda teniss  ׀  www.pingpongshop.lv  ׀

 
 
Juris Siliņš, 08.09.2012.
Juris Siliņš, 08.09.2012.
 
← atpakaļ

 

___________________

VIDEO KANĀLI

___________________

DOKUMENTI

  ETTU Umpires and Referees  

____________________